Mirjam-stemcoaching

Stemtraining: Geef stem aan jouw verhaal

Spreken is net als lopen, eigenlijk wil je er niet bij na hoeven denken. Toch word je regelmatig geconfronteerd met een stem die niet lekker meewerkt. Je klinkt schor na een dag werken. Je krijgt de feedback dat je onvoldoende verstaanbaar bent. Je wordt moe van het spreken. Je raakt buiten adem als je praat. Of je komt vlakker over dan je bent en zou meer willen laten horen wat je voelt.

Hoe fijn zou het zijn om levendig en vrij-uit te kunnen spreken? Om te weten wat je doet met je adem en stem zodat je daarin kunt sturen? Om handvatten te krijgen over het spreken zodat je communiceert wat je wil zeggen? Dat de ander hoort en voelt wat je bedoelt als je enthousiast bent of een grens aangeeft?

Stemtraining helpt je om optimaal gebruik te maken van je stem. Vanuit mijn ervaring als logopedist en stem-/zangpedagoog kijken we met een frisse blik naar je huidige manier van spreken. Waar ligt de kracht van jouw stem en hoe zou je die nog beter kunnen benutten? De coaching helpt je om ontspannen en verstaanbaar te spreken met een stem die het de hele dag volhoudt. Je ervaart hoe je je stem kunt sturen zodat je je zekerder voelt over je communicatie en de ander beter bereikt!

Geef mij meer informatie.

Vandaag al beginnen.

Unmute yourself

“Ik ben opgegroeid in een behouden omgeving. Rustig zijn was…

Lees verder ...

Slijm op de stem voor het spreken of zingen: hoe los je het op?

Heb jij veel last van slijm op je stem? Moet…

Lees verder ...

Waarom verstaan ze me niet?

“Ik hoor op mijn werk heel vaak ‘wat zeg je?’.…

Lees verder ...