Mirjam-zangcoaching

Zangcoaching: Laat je horen

Zingen is een geweldige manier om jezelf te uiten, te ontspannen en uit je hoofd te komen.

En wat is het frustrerend als dat dan niet meer lukt. Je moet halverwege het lied omlaag omdat je er niet meer bij kunt. Je hebt na het zingen last van je keel of je klinkt hees. Je gedachten, adem of techniek zitten je in de weg om in het zingen te ontspannen. Je verlangt ernaar om goed het verhaal van het lied over te brengen maar weet niet hoe. Je wilt je graag ontwikkelen, weten wat je moet doen, nieuwe dingen leren en grip krijgen op je stem.

Dan kan ik jou heel goed helpen!

Ik geniet ervan om samen met jou te onderzoeken waar de kracht van jouw stem ligt en hoe je deze maximaal kunt benutten. In de zangcoaching staat jouw leerdoel en jouw repertoire centraal. Daarbij combineer ik elementen uit logopedie-, en zangmethodieken met nieuwere inzichten als EVTS en CVT. De training helpt je om ontspannen te zingen met een goede techniek, beter bereik en meer beleving. Het inspireert je om nieuwe sounds te ontdekken en om te groeien in muzikaliteit en durf.

Wil je ontdekken hoe zangcoaching jou kan helpen om ontspannen en met veel plezier te zingen? Of ben je op zoek naar een combinatie van zang-, stem- of presentatietraining?

Contact mij met je vraag.

Ik durf niet te zingen

Als ik trainingen aan groepen geef en vertel dat ik…

Lees verder ...

Alles over bubbelen en rietjes

Je hebt het vast al eens voorbij zien komen ergens…

Lees verder ...

Slijm op de stem voor het spreken of zingen: hoe los je het op?

Heb jij veel last van slijm op je stem? Moet…

Lees verder ...