‘De lieverdjes ohooh’ zongen ze op de basisschool weleens toen ik met een vriendinnetje aan kwam lopen. En er zat een kern van waarheid in; ik heb wel iets van het braafste meisje van de klas. Een behoorlijk serieuze student die niet was te verleiden tot een sigaret in het fietsenhok ?
Maarrr wat voelt het extra goed om even rebels te zijn!

Na een aantal jaar gewerkt te hebben als stemgespecialiseerd logopedist, heb ik besloten om hier per 2020 mee te stoppen. Niet om de cliënten (ik geniet er enorm van om mensen te helpen weer klachtenvrij te spreken!) die blijven altijd welkom! Maar om alle, in mijn ogen zinloze, regeltjes waar ik aan moet voldoen. Administratieve handelingen waaruit dan mijn kwaliteit zou blijken, punten die ik moet behalen, uitgebreide verslagen die amper gelezen worden. Ik steek deze tijd veel liever in de mensen die hier komen. En dat ga ik nu doen.
Ik heb de nieuwe contracten met zorgverzekeraars doorgescheurd. En de mensen die hier komen krijgen in ruil daarvoor een uitgeslapen stemcoach zonder werkfrustraties maar met tijd en aandacht.

Deel het op

hartkamp-blog