Jubileumactie de StemWijzer!

Welke vraag stellen mensen jou altijd, als ze weten wat je werk is?

Je hoort van huisartsen die op verjaardagen ineens een verdachte moedervlek onder hun neus geschoven krijgen. Van juristen die in hun vrije tijd om erfrecht-advies gevraagd worden.
Toen ik zang studeerde was het bij de borrel ‘Echt? Zing eens wat!’
En van een theaterstudent hoorde ik dat ze op verjaardagen altijd moet laten zien dat ze kan nephuilen ?

Nu ik werk als stem- & zangtrainer, volgt na de kennismaking vaak: ‘Wat hoor je aan hoe ik praat?’ Of de variant daarop: ‘Vind je ook dat ik slis/nasaal spreek/mompel/of… welk commentaar iemand ooit heeft gehad?’

Speciaal voor deze groep mensen, die vrijblijvend wil weten wat er te horen valt, heb ik iets nieuws bedacht ?

Jouw persoonlijke STEMWIJZER!

In een eenmalig consult bekijk ik wat je vragen zijn en luister ik naar je stem en je manier van spreken of zingen. Daarna ontvang je een rapport dat je inzicht geeft in je stembereik, je uitdagingen en de potentie van je stem. De StemWijzer geeft je antwoord op een vraag als:

? Waar ligt de kracht van mijn stem?
? Wat is mijn stembereik? Ben ik bv meer alt of sopraan?
? Wat communiceer ik met mijn manier van spreken?
? Is het waar wat anderen over mijn stem zeggen?
? Welke potentie heeft mijn stem?
? Hoe kan het dat ik het spreken of zingen niet lang volhoud?
? Of.. welke vraag dwaalt al een tijdje door jouw hoofd?

Ik hoor het graag!

De StemWijzer kun je ergens in het volgende half jaar inplannen en de komende 10 dagen kopen met jubileumkorting ? Want mijn praktijk bestaat deze maand 10 jaar!! En dat is wel een liedje bij de borrel waard ?

Deel het op

opzet actie 10 jaar yes